Aydın'da ata tohumları ile üretilen fideler vatandaşlarla buluştu
- 5 / 1
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde, ata tohumlarının korunması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor.
- 5 / 2
Büyükşehir Belediyesi’ne ait seralarda tamamen ata tohumlarından üretilen domates, biber, patlıcan, acur, salatalık ve fasulye fideleri, Aydın’ın dört bir yanında vatandaşlarla buluşturulmakta. Özellikle Germencik ve Çine ilçelerinde yapılan fide dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ata tohumlarından elde edilen bu fideleri alan vatandaşlar, kendi bahçelerinde sağlıklı ve güvenilir ürünler yetiştirme fırsatı bulduklarını belirtti.
- 5 / 3
Başkan Çerçioğlu, ata tohumlarının gelecek kuşaklara aktarılması için çalışmaların süreceğini vurguladı. “Aydınımızın bereketini hemşehrilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Ata Tohumları bizim için yalnızca bir tohum değil, geçmişimizden geleceğe uzanan bir miras” dedi. Bu projenin, hemşehrilerle dayanışmayı ve sağlıklı tarımı teşvik etmeye yönelik önemli bir adım olduğunu ifade etti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 11:33Kadın girişimciler için finansal pusula: Vergisel riskler ve fırsatlar masaya yatırıldı
- 11:23Olivtech Fuarı, üreticilerle yatırımcıları buluşturdu
- 11:14Balıkesirli usta sporcu Alp Gökbora Ulubeli 4 dalda zirvede!
- 11:04Afyonkarahisarlı atletlerden İzmir'de büyük başarı
- 10:54Konut Piyasasında Tarihi Düşüş: Beklenen Yıllar Sonra Gerçek Oldu!










