Aydın'da ata tohumları, Bozdoğan'da çiftçilerle buluştu
- 3 / 1
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Bozdoğan ilçesinde düzenlediği etkinlikte kışlık ata tohumu fidelerini vatandaşlarla buluşturdu.
- 3 / 2
Bu yıl da Aydın'ın yerel tohumlarının korunması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla başlatılan 'Ata Tohumları' projesi çerçevesinde, çeşitli sebze ve meyve fideleri ücretsiz olarak dağıtıldı. Domates, biber, patlıcan, acur, salatalık ve fasulye gibi fideler, yerel halk tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, taze ve güvenilir gıdaya ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.
- 3 / 3
Başkan Çerçioğlu, ata tohumlarının korunması ve üretiminin devamlılığı adına çalışmaların süreceğini ifade ederek, 'Ata Tohumlarından ürettiğimiz fidelerimizi kentimizin dört bir yanında vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Yerel üretimi güçlendiren bu projeler, atalarımızdan miras kalan tohumların gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıyor. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek' dedi.
- 21:56İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Limanların abluka altına alınması savaş eylemidir
- 21:48ABD Merkez Bankası'nda kritik değişim: Yeni patron kim olacak, piyasalar ne bekliyor?
- 21:38Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor ve Fenerbahçe golsüz berabere kaldı
- 21:29Afrika'da Stratejik Hamle: Türkiye Nijerya'da Askeri Üs Kuruyor
- 21:20Uzun yolculuklar için en ideal otomobil Kia Picanto










