Aydın'da aşırı hız, genç sürücüyü hayattan kopardı
- 6 / 1
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen talihsiz bir kaza, aşırı hızın ne denli tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
- 6 / 2
Kaza, Kuşadası ilçesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bir grup motosiklet sürücüsü arasında yarış olduğu iddia ediliyor. Bu sürücülerden biri, yolun sol şeridinde ikaz lambaları açık bir şekilde yol temizliği yapan 34 DOY 602 plakalı kamyona çarptı.
- 6 / 3
Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri, güvenlik önlemleri alarak olay yerinde incelemelerde bulundu. Hayatını kaybeden sürücünün Tolgağan Çulhan olduğu öğrenildi. Kazanın ardından soruşturma başlatıldı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!
- 13:36Muğla'nın kütüphanelerine büyük ilgi: 130 bin kitap ödünç alındı
- 13:26Söke Ovası sular altında kaldı: Binlerce dönüm arazi denize döndü










