Ayder Yaylası yolu, şehir hastanesi bloklarla onarılacak
- 8 / 1
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası'na ulaşımı sağlayan yol, heyelan nedeniyle hasar gördü. Yoğun yağışların etkisiyle meydana gelen sel ve heyelanlar, 800 turisti ve yerel halkı yaylada mahsur bıraktı.
- 8 / 2
Rize Valiliği, olay sonrası hızlı bir şekilde harekete geçti. Vali İhsan Selim Baydaş'ın talimatıyla, Rize Şehir Hastanesi inşaatından taşınan x blok ve antifer bloklar, yolu onarmak için kullanılmaya başlandı. Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri, hummalı bir çalışma yürütüyor.
- 8 / 3
DSİ'nin çalışmaları sonucunda, yaylada mahsur kalan 800 turist ve vatandaşların kurtarılması planlanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AFAD Rize İl Müdürlüğü'nde yapılan kriz toplantısının ardından bölgede incelemelerde bulundular.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi
- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor










