Atakum Belediyesi, Gülşah Durbay anısına çorba dağıttı
- 3 / 1
Samsun'un Atakum Belediyesi, geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden Manisa'nın Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay anısına çorba dağıttı.
- 3 / 2
Atakum Belediyesi'nin Mobil Aşevi, Manisa'da son yolculuğuna uğurlanan Başkan Durbay için hizmet sundu. Belediyenin ekipleri, haftanın yedi günü Atakum'un semt pazarlarında faaliyet gösteren mobil aşevini, sabah saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi'nde kurulan pazar yerine yerleştirdi. Ekipler, yağmurlu havada alışveriş yapan vatandaşlara ve esnafa sıcak çorba ikramında bulundu.
- 3 / 3
Başkan Durbay anısına yapılan bu hizmetten dolayı duygusal anlar yaşayan vatandaşlar, ikram için teşekkürlerini ilettiler. Birçok kişi, "Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın vefatı bizi derinden üzdü. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz" şeklinde duygularını ifade ettiler. Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel de Durbay’ın vefatı nedeniyle duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, "Manisa Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay’ın vefatı, hepimizi derinden etkiledi. Allah’tan rahmet ve ailesine sabır diliyorum. Durbay, kalbimizde yaşayacak" dedi.
- 07:13Eurovision zaferi kabusa mı dönüyor? Bulgaristan'da ev sahipliği paniği!
- 07:03Afrika kıtası ikiye ayrılma aşamasında: Jeolojik değişim süreci başladı
- 06:52Survivor 2026'da nefesler tutuldu: Final tarihi belli oldu, şok sakatlıklar tansiyonu yükseltti!
- 06:43Trump'ın paylaşımı, İran ile gerilimi artırdı
- 06:32Beckham servetiyle dudak uçuklattı: Milyarderler kulübünde zirveye tırmandı










