Ardahan ve Kars'ın ekonomik potansiyeli 'Anadolu Buluşmaları'nda ele alındı
- 3 / 1
İhlas Medya Grubu bünyesindeki Türkiye’de İş Dünyası Dergisi tarafından organize edilen 'Anadolu Buluşmaları' etkinliği Ardahan'da düzenlendi.
- 3 / 2
Ardahan Üniversitesi Aşık Şenlik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Ardahan ve Kars illerinin ekonomik potansiyeli, kalkınma hedefleri, stratejik projeleri ve iş dünyası için sunulan yeni fırsatlar masaya yatırıldı. Bölgenin gelişimini destekleyecek yatırım alanları ve iş birliği olanakları üzerinde duruldu.
- 3 / 3
Programın moderatörlüğünü Celal Toprak yaparken, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan ve Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Nurullah Karaca konuşmacı olarak yer aldı. Toplantıya Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İhlas Medya Grubu Başkanı Aslıhan Ören, akademisyen Prof. Dr. Esfender Korkmaz ve çok sayıda iş dünyası temsilcisi katıldı. Prof. Dr. Esfender Korkmaz, Kars ve Ardahan'ın ortak projelerle tarım ve hayvancılık alanlarında ekonomiye önemli katkılar sağlayabileceğini belirtti. Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ise, Kars, Ardahan ve Iğdır gibi illerin ekonomik gelişmişlik endekslerinde geride kaldığını ve bu bölgelerin gelişiminde etkili faktörlerin harekete geçirilmesi gerektiğini vurguladı. Program sonunda katılımcılara plaket takdim edildi.
- 04:11Barış Atay, sahnelere geri döndü: Ecem Özkaya ile yemek yedi
- 04:01Barselona'da şaşırtan dönüşüm: Yıkılacak binalar, araçsız yeni mahalle!
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar










