Ardahan'ın Göle ilçesi eksi 20 dereceyle dondu, hayat zorlaştı
- 4 / 1
Ardahan'ın Göle ilçesinde etkili olan dondurucu soğuk hava, hayatı olumsuz etkilerken, dün gece en düşük sıcaklık sıfırın altında 20 derece olarak ölçüldü. Bu aşırı soğuklar, ilçedeki cadde ve sokakları buz pistine çevirdi, nehirler ve dereler tamamen dondu, çatılarda sarkıtlar oluştu ve ağaçlar buzla kaplandı.
- 4 / 2
Göle'deki kuru ayazla birlikte termometreler gece eksi 20 dereceyi gösterdi. Kar yağışının ardından gelen bu dondurucu hava, bitki ve ağaçların kırağı tutmasına neden oldu. Ufuk Ürker, sıcaklığın eksi 17-18 derece civarında olduğunu belirterek, soğukla mücadelenin her yerde sürdüğünü ifade etti.
- 4 / 3
Ürker, Kura nehrinin yüzeyinin tamamen donduğunu ve insanların bu ağır soğuk koşullara rağmen hayatlarını sürdürmeye çalıştığını vurguladı. Yaşam şartlarının çok zor olduğunu, kalın giyinmelerine rağmen ısınamadıklarını söyledi. Ardahan'da insanların kışın hayatını sürdürmede büyük zorluklar yaşadığına dikkat çekti.
- 4 / 4
Gece en düşük sıcaklıklar, Ardahan'da eksi 11, Göle'de eksi 20, Hanak'ta eksi 12, Çıldır'da eksi 13, Posof'ta eksi 5 ve Damal'da eksi 12 derece olarak kaydedildi. Bu veriler, bölgedeki soğuk havanın yaygın ve şiddetli olduğunu gösteriyor.
- 22:42Sağlıkçıların kabusu: Çöp kavgası, iki acil tıp teknisyeni hastanelik oldu!
- 22:33Kadın çiftçilere özel eğitim programları devam ediyor
- 22:25Küçük bir balık, Peru'yu milyar dolarlık bir dev yaptı: Hikayesi inanılmaz!
- 22:15Trafik sigortasında yeni zam dalgası kapıda: Araç sahiplerini bekleyen mali yükler artıyor
- 22:06Afyonkarahisar''da acı kaza: Minibüs şoförü tırla çarpıştı, yaşamını yitirdi











