Ardahan'da kayak sezonu açıldı: Vali Çiçekli, kayakseverleri davet etti
- 6 / 1
Ardahan'da etkili olan kar yağışının ardından kayak sezonu resmen başladı. Hazırlıkları tamamlanan kayak merkezinde pistler ve mekanik tesisler hizmete açılırken, sezonun ilk gününde kayak tutkunları pistlere akın etti.
- 6 / 2
Açılışa katılan Ardahan Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, kar kalınlığının hedeflenen seviyeye ulaştığını müjdeleyerek, "Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi gerçekten çok özel bir yer. Bugüne kadar buraya yatırım yapıp emek verenlere teşekkür ediyorum. Bize düşen burayı en güzel şekilde kullanmak ve tanıtmak." dedi. Vali Çiçekli, atıl durumdaki bir oteli faaliyete geçirerek yeniden ekonomiye kazandırmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
- 6 / 3
Vali Çiçekli, kayak merkezinin tanıtımını en iyi şekilde yaparak, millete, şehre ve esnafa fayda sağlayacak şekilde, sportif ve turistik camiaya duyurmak için el birliğiyle gayret göstereceklerini belirtti. Yetkililer, sezon boyunca pist güvenliği, ulaşım ve konaklama gibi konularda gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade etti. Kayak merkezinde hafta sonları yoğunluk yaşanması beklenirken, bölge esnafı da sezonun turizme ve ekonomiye önemli katkılar sağlamasını umut ediyor.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 10:34Mavişehir'de Atatürk Ruhu Yeniden Canlandı: Kültür ve Yaşam Alanı Hizmete Açıldı
- 10:24Muğla'nın bisiklet takımı, milli takıma 3 sporcu gönderdi
- 10:12Siber şok! Yasa dışı bahis çetesine dev operasyon: 61 gözaltı, 96 mal varlığına el konuldu
- 10:02Piyasalarda belirsizlik: Orta Doğu gerilimleri ve enflasyon kaygıları etkili
- 09:52İzmir'in genç beyinleri, geleceğin iş fikirlerini jüriye sundu










