Antalya'da yürekler ağza geldi: Motosiklet uçuruma yuvarlandı, 2 kişi yaralandı!
- 8 / 1
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir motosiklet yaklaşık 5 metrelik uçuruma yuvarlandı. Olayda 2 kişi yaralandı.
- 8 / 2
Dün saat 17.30 sularında Aydın Mahallesi Mehmet Aydın Caddesi 14020 Sokak üzerinde gerçekleşen kazada, 07 AKG 076 plakalı motosikleti kullanan 74 yaşındaki Mustafa Y., henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hakimiyetini kaybeden motosiklet, yol kenarındaki yaklaşık 5 metrelik bir uçuruma yuvarlanarak durabildi.
- 8 / 3
Kazada sürücü Mustafa Y. ile motosiklette yolcu olarak bulunan 70 yaşındaki Emine Y. yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine hızla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldıktan sonra, ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Polis ekipleri, kazanın meydana geliş nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 14:25Kış lastiği zorunluluğu sona erdi, sürücüler dikkat!
- 14:14Denizli'de forkliftin devrilmesi sonucu genç işçi hayatını kaybetti
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!










