Antalya'da yangın, yedek parça deposuna sıçradı
- 11 / 1
Antalya'da bir deponun bahçesinde başlayan yangın, bitişikteki araç tamir servisine de sıçradı. Yangın, atıkların tutuşmasıyla başladı.
- 11 / 2
Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi Serik Caddesi üzerindeki olayda, boş bir deponun bahçesindeki ahşap ve plastik atık malzemeler, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Alevler, hemen yanındaki IVECO servisinin yedek parça deposuna sıçradı. Çalışanlar, içerideki araçları kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı.
- 11 / 3
Yangın, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildikten sonra bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak için yoğun bir çaba sarf etti ve yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından yangını söndürmeyi başardı. Yangın sonucu yedek parça deposunda zarar meydana geldi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.
- 11 / 4
- 11 / 5
- 11 / 6
- 11 / 7
- 11 / 8
- 11 / 9
- 11 / 10
- 11 / 11
- 23:27Avrupa'nın dev şehirleri 15 dakikalık yaşam modeline geçiş yapıyor
- 23:18Filenin Sultanları, Almanya'yı nefes kesen maçla devirdi: 3-2
- 23:09Selendi'de hayırseverlerin katkısıyla Aloşlar Camii ibadete açıldı
- 23:01Melis Sezen'den bikinili tatil paylaşımları: Takipçileri yorum yağdırdı
- 22:52Ankara'da battaniye hırsızlığı güvenlik kamerasında









