Antalya'da rekor: 105 bin 284 yabancı ziyaretçi
- 3 / 1
Antalya, 3 Ağustos tarihinde tüm zamanların en yüksek günlük yabancı ziyaretçi sayısına ulaştı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu rekoru duyurdu.
- 3 / 2
Bakan Ersoy, paylaşımında Antalya'ya 3 Ağustos günü 105 bin 284 yabancı ziyaretçinin havayoluyla giriş yaptığını belirtti. Bu rakamın tüm zamanların en yüksek günlük ziyaretçi sayısı olduğunu vurgulayan Bakan, yılbaşından bu yana Antalya'ya sadece havayoluyla 9 milyon 231 bin 309 yabancı ziyaretçinin geldiğini ifade etti. Bakan Ersoy, Türkiye'nin turizmde rakamlarla değil, güven, kalite ve misafirperverlikle fark yarattığını dile getirdi.
- 3 / 3
Bakan Ersoy'un açıkladığı verilere göre Antalya, Türkiye'nin yanı sıra dünyanın da yakından takip ettiği bir turizm merkezi konumunu koruyor. Antalya'nın bu başarısı, Türkiye turizminin gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor.
- 18:55Elazığspor şampiyonluk için sahaya iniyor: Hazırlıklar başlıyor
- 18:46Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti: '15 Temmuz, tarihi bir dönüm noktasıdır
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor
- 18:13Kuşadası'nda tekne turları tatilcileri mest ediyor










