Antalya'da kış aylarında haşere mücadelesi sürüyor

  • 3 / 1 Antalya'da kış aylarında haşere mücadelesi sürüyor 0

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak amacıyla kış aylarında da larva ve uçkunlara karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaklaşık 1600 personel ve 202 araçtan oluşan ekip, kent merkezi ve tüm ilçelerde yoğun bir mücadele yürütüyor.

  • 3 / 2 Antalya'da kış aylarında haşere mücadelesi sürüyor 1

    Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında halk sağlığını tehdit edebilecek sinek ve haşerelere karşı yıl boyunca mücadele ediyor. Ekipler, vektörlerin kış aylarında barınma ve üreme alanı olarak kullandığı rögar, fosseptik ve kanalizasyon sistemlerini düzenli olarak ilaçlıyor.

  • 3 / 3 Antalya'da kış aylarında haşere mücadelesi sürüyor 2

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Daire Başkanlığı'na bağlı Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yaz aylarını konforlu geçirebilmesi için yıl boyu sürdürdüğü vektörle mücadele çalışmalarına devam ediyor. 19 ilçe ve 913 mahallede görevlendirilen personel, rögarlar, fosseptik çukurları, yağmur suyu kanalları, su biriken bodrum katları, yeni inşaatlar, yüzme havuzları ve metruk binalarda karasinek, sivrisinek, hamamböceği ve fare gibi canlıları insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde ilaçlayarak kontrol altına alıyor.