Antalya'da kan donduran cinayet: Alacak-verecek kavgası kanla bitti, zanlı böyle yakalandı!
- 3 / 1
Antalya'da alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişiyi silahla vurarak öldüren zanlı, polis ekiplerinin başarılı operasyonuyla saklandığı adreste kıskıvrak yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 3 / 2
Olay, dün sabah saat 08.00 sularında Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi Güllük Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Alacak-verecek meselesi bulunan Yakup Önal ve Y.N.K., bir kıraathanede buluştu. Ticari taksiyle apartmanın önüne gelen ikili, içeri girdikten sonra aralarında hararetli bir tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.N.K., yanında taşıdığı silahı çekerek Yakup Önal'a kurşun yağdırdı.
- 3 / 3
Silahlı saldırının ardından Y.N.K. olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Yakup Önal hayatını kaybetti. Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin olay yerindeki çalışmalarının ardından Önal'ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan zanlının yakalanması için derhal harekete geçti. Yapılan teknik takip ve saha çalışmaları sonucunda Y.N.K.'nin saklandığı adres tespit edildi. Cinayet Büro ekipleri, belirlenen adrese düzenledikleri operasyonla zanlıyı gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.N.K., çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 00:50Turizm sektöründe Greendeks ile sürdürülebilirlik dönemi başladı
- 00:39Avrupa hava yollarından jet yakıtı krizi alarmı: Acil önlem istiyorlar!
- 00:29AB'de jet yakıtı tedarikinde endişeler artıyor
- 00:20Kahramanmaraş Jandarmasından Nefes Kesen 3 Aylık Operasyon: Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi, 275 Kişi Tutuklandı
- 00:10Culebra Yarması: Dağları aşarak okyanusları birleştiren mühendislik harikası










