Antalya'da gizlice anjiyo olan şahıs evinde ölü bulundu
- 4 / 1
Antalya'da, 61 yaşındaki Süleyman Öğüt, evinde ölü olarak bulundu. Yakınlarının kendisine ulaşamaması üzerine yaşanan bu olay, sabah saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Habipler Mahallesi'nde meydana geldi.
- 4 / 2
Öğüt'ün eşinin, Ankara'da okuyan kızlarının yanında olması nedeniyle durumu gizlediği öğrenildi. Eşinin endişelenmemesi için anjiyo olduğu bilgisini saklayan Öğüt, sanayi sitesindeki iş yerini de açmadı. Eşinin durumu bildirmesi üzerine, Öğüt'ün ağabeyi durumu kontrol etmek için ikametine gitti.
- 4 / 3
Kapıyı çalan ağabey, yanıt alamayınca kapı kenarındaki camı kırarak içeri girdi ve kardeşini hareketsiz halde buldu. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Öğüt'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Belediye tabibi, ölümü normal olarak değerlendirirken, Öğüt'ün 15 gün önceki anjiyo operasyonunu gizlediği ortaya çıktı.
- 4 / 4
- 09:50Kuşadası'nda ağız ve diş sağlığı polikliniği kapılarını açtı
- 09:41Tarladan sofraya şaşırtan fark: Fiyatlar 5 katına çıkıyor!
- 09:31Küresel piyasalarda belirsizlik: ABD istihdam verisi bekleniyor, teknoloji hisselerinde düşüş sürüyor
- 09:22Kırık ayakla görev başında: Muhtar Yorulmaz'dan fedakarlık örneği
- 09:12Koçarlı'da tarım arazileri taşkınlardan korunacak modern sulama sistemi geliyor











