Antalya'da apartman yangını: Uykuda yakalanan kişi hastanelik oldu
- 6 / 1
Antalya'nın Kepez ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı. Olayda, yangına uykuda yakalanan ve dumandan etkilenen bir kişi, tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
- 6 / 2
Yangın, Güneş Mahallesi 6049 sokakta bulunan bir apartmanın 2. katında, saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Daireden yükselen dumanları gören komşular, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbarla birlikte apartmanda oturan diğer kişiler de panikle sokağa çıktı.
- 6 / 3
İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonucunda alevler tamamen söndürüldü ve duman tahliyesi yapıldı. Yangında, dairenin bir odası tamamen yandı ve maddi hasar oluştu.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 13:26Söke Ovası sular altında kaldı: Binlerce dönüm arazi denize döndü
- 13:16Göztepe, evinde galip gelemiyor: İki aydır 3 puan sevinci yok
- 13:06ABD'den Türkiye'ye tarihi iade: Smyrna'nın kayıp heykeli yuvasına döndü!
- 12:56Altekma, İstanbul Gençlik ile rövanş için sahaya çıkıyor
- 12:47EGİAD'dan iş dünyasına yapay zeka hamlesi: Teoriden pratiğe geçiş!










