Anne yüreği kan ağlıyor: İzmir'de parkta korkunç saldırı!
- 8 / 1
İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, parkta oyun oynayan 2 yaşındaki bir çocuğu boğazından bıçakladı. Tedavisinin ardından taburcu edilen minik çocuğun annesi, "Bugün çocuğum toprak altında olabilirdi" diyerek yaşadığı korkunç anları ve yetkililerden taleplerini dile getirdi.
- 8 / 2
Olay, Yunus Emre Mahallesi'ndeki bir parkta dün saat 17.00 sularında meydana geldi. İddialara göre, madde etkisi altındaki şüpheli A.B., parkta ailesiyle birlikte vakit geçiren 2 yaşındaki S.E.'ye elindeki bıçakla saldırdı. Küçük çocuğu boğazından yaralayan şüpheli, olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı çocuğu Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavisi tamamlanan S.E., bugün taburcu edilerek ailesine teslim edildi.
- 8 / 3
Kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatan polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek zanlının kimliğini tespit etti. Kısa süre sonra eve düzenlenen operasyonla suç aleti bıçakla birlikte A.B. gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında, şüphelinin olay günü başka bir kız çocuğuna da saldırı girişiminde bulunduğu ancak çocuğun kaçarak kurtulduğu bilgisine ulaşıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelinin olay yerine giderken ve olaydan sonra kaçarken sendeleyerek yürüdüğü görüldü.
- 8 / 4
Yaşanan dehşeti anlatan anne Ceylan Eken, "Büyük oğlum parktan, 'Anne, adamın biri kardeşimi kesti, kardeşim ölüyor yetiş' diye bağırdı. O an şokla hiçbir şey yapamadım" dedi. Parkların güvenliğinin kalmadığını ve madde bağımlılarının mekanı haline geldiğini belirten Eken, "Bu tür insanları çocukların oyun alanlarında görmek istemiyoruz. Susarsak başkalarının da canı yanar. Bu saldırganın ve onun gibilerin cezaevinde çürümesini istiyorum. İdam veya müebbet hapis cezası istiyoruz" şeklinde konuştu. Mahalle sakinleri de parkta yaşanan uyuşturucu ve fuhuş gibi olaylardan duydukları rahatsızlığı dile getirerek, parkın kaldırılmasını talep etti.
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 21:08İznik'te büyük darbe: Uyuşturucu tacirlerine 11 tutuklama şoku!
- 20:58Aydın'da kuraklıkla mücadele için gözlem çalışmaları devam ediyor
- 20:48Bilecik'te yürekler ağza geldi: Tırın kayan dorsesi otomobile böyle çarptı!
- 20:39Aydın'da araç sayısı 680 bini geçti
- 20:30Pazarlar seması rengarenk uçurtmalarla şenlendi: Jandarma da oradaydı










