Ankara'da çocuk bıçaklama olayı: Yaralı hastaneye kaldırıldı
- 3 / 1
Ankara'nın Keçiören ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuk, parka çağırdığı yaşıtını bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayın saldırganı, yaşananları bir arkadaşının kaydetmesine neden oldu.
- 3 / 2
Edinilen bilgilere göre, Emir Saba isimli çocuk, kendisini parka çağıran A.Y. tarafından bilinmeyen bir nedenden dolayı bıçaklı saldırıya uğradı. Karnından yaralanan Saba, ambulansla Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyat sonrası yoğun bakımda müşahede altına alınan Saba'nın organları ile damarlarının zarar gördüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
- 3 / 3
Saldırgan çocuk, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilerek tutuklandı. A.Y.'nin bıçaklama anlarını bir arkadaşı tarafından kayda aldırdığı belirtildi. Mağdurun ailesi, olaya karışanların hak ettikleri cezayı alana kadar hukuk mücadelesini sürdüreceklerini ifade etti. Baba Yafes Saba, oğlunun neden böyle bir saldırıya uğradığını anlamadıklarını ve olayla ilgili tepkilerini dile getirdi.
- 05:38KKM sistemi zenginleri zenginleştirdi, halktan 60 milyar dolar çıktı
- 05:29Tarım ilaçları sektörü için rekabet soruşturması başlatıldı
- 05:19Nepal'de buzul çökmesi sonrası göl taşma riski
- 05:09Türkler Sırbistan'a akın ediyor: Vizesiz ve uygun fiyatlı tatil imkanı
- 04:59Çinli Arcfox, batarya değişimiyle 335 bin TL'ye elektrikli araç sunuyor










