Anadolu Üniversitesi'nden öğrencilere özel ilk iftar
- 4 / 1
Anadolu Üniversitesi, Ramazan ayının ilk gününde öğrencileriyle birlikte anlamlı bir iftar programı düzenledi. Paylaşma ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı bu özel günde, üniversite yönetimi ve öğrenciler aynı sofrayı paylaştı.
- 4 / 2
Eskişehir'deki Anadolu Üniversitesi Öğrenci Yemekhanesi'nde gerçekleştirilen iftar programına Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yusuf Özkay, Prof. Dr. Serpil Koçdar ve Prof. Dr. Erkan Erdemir ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler Rektör Adıgüzel ve diğer yöneticilerle sohbet etme, talep ve görüşlerini paylaşma fırsatı buldu.
- 4 / 3
Programda bir konuşma yapan Rektör Adıgüzel, öğrencilerin seçtiği menüyle hazırlanan iftarda bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ramazan ayının üniversiteye, öğrencilere ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni eden Adıgüzel, yeni eğitim-öğretim döneminin de başarılı geçmesini diledi. Üniversitede akademik başarının yanı sıra dayanışma ve paylaşım kültürünü de önemsediklerini vurgulayan Rektör, bu mübarek ayın birlik ve beraberliği pekiştirmesini, öğrencilerin gelişimine katkı sağlamasını arzu ettiğini belirtti. Üniversite, Ramazan ayı boyunca sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek.
- 4 / 4
- 05:39Mutfaklarda yangın var: Gıda maliyeti ateş pahası!
- 05:29Tekstil devi ailesini yasa boğan genç ölüm
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar










