Altekma, altın set dramıyla çeyrek final biletini aldı
- 3 / 1
CEV Challenge Cup'ta çeyrek final için mücadele eden Altekma, deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Portekiz temsilcisi Sport Lisbao e Benfica'yı İzmir'de aynı skorla yenerek seriyi eşitledi. İki takım arasında oynanan altın sette ise Altekma, 15-13'lük skorla galip gelerek tur atlamayı başardı.
- 3 / 2
Maç, İzmir'deki Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi'nde oynandı ve hakemlik görevini Fikrat Akhundov ile Vasileios Nikakis üstlendi. Altekma, Maksim Buculjevic, Ibrahim Lawani, Jordan Ewert, Ulaş Dokumacı, Emir Pınar ve Cafer Kirkit'ten oluşan kadrosuyla sahaya çıktı ve yedek kulübesinde Hüseyin Şahin, Arda Kara, Boğaçhan Zambak, Eray Kursav ile Erhan Hamarat hazır bulundu. Benfica ise Nivaldo Diaz, Ventura Machado, Felipe Bandero, França Santos ve Souza Camargo ile mücadele etti, Ivo Casas ve Aleixo Ryuma yedek oyuncular olarak takımda yer aldı.
- 3 / 3
Karşılaşma, Altekma'nın 19-25 kaybettiği ilk setle başladı. İkinci sette 25-19, üçüncü sette ise 25-20'lik skorlarla galip gelen Altekma, maçı lehine çevirdi. Benfica, dördüncü seti 25-22 alarak durumu 2-2'ye getirdi ve beşinci sette Altekma 15-11 kazanarak normal süreyi tamamladı. Serinin eşitlenmesi üzerine oynanan altın sette Altekma, 15-13'lük sonuçla galibiyeti elde ederek çeyrek finale yükseldi.
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü









