Aliağa'da kanlı kaza: Motosikletli genç hayatını kaybetti, iki kişi yaralı

  • 9 / 1 Aliağa'da kanlı kaza: Motosikletli genç hayatını kaybetti, iki kişi yaralı 0

    İzmir'in Aliağa ilçesinde yaşanan trafik kazası yürekleri dağladı. Gece saatlerinde meydana gelen olayda, bir motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 31 yaşındaki genç sürücü hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

  • 9 / 2 Aliağa'da kanlı kaza: Motosikletli genç hayatını kaybetti, iki kişi yaralı 1

    Edinilen bilgilere göre, kaza Siteler Mahallesi'nde 102 Evler Kavşağı'ndan İnönü Bulvarı'na seyreden Ahmet Oğuzcan Şimşek yönetimindeki 35 CRJ 554 plakalı motosiklet ile 354 Sokak kavşağında G.Y. idaresindeki 35 APM 730 plakalı otomobilin çarpışmasıyla meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Şimşek ile otomobil sürücüsü G.Y. ve araçta yolcu olarak bulunan N.G. yaralandı.

  • 9 / 3 Aliağa'da kanlı kaza: Motosikletli genç hayatını kaybetti, iki kişi yaralı 2

    Olay yerine hızla intikal eden sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar ambulanslarla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen motosiklet sürücüsü Ahmet Oğuzcan Şimşek kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralılardan N.G. ise ilk müdahalenin ardından Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • 9 / 4 Aliağa'da kanlı kaza: Motosikletli genç hayatını kaybetti, iki kişi yaralı 3

  • 9 / 5 Aliağa'da kanlı kaza: Motosikletli genç hayatını kaybetti, iki kişi yaralı 4

  • 9 / 6 Aliağa'da kanlı kaza: Motosikletli genç hayatını kaybetti, iki kişi yaralı 5

  • 9 / 7 Aliağa'da kanlı kaza: Motosikletli genç hayatını kaybetti, iki kişi yaralı 6

  • 9 / 8 Aliağa'da kanlı kaza: Motosikletli genç hayatını kaybetti, iki kişi yaralı 7

  • 9 / 9 Aliağa'da kanlı kaza: Motosikletli genç hayatını kaybetti, iki kişi yaralı 8