Alaplı'nın pehlivanları er meydanına hazırlanıyor: Yeni sezon start alıyor
- 5 / 1
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinden çıkan yağlı güreş takımı, yeni sezona adeta kilitlendi. Kapalı güreş salonunda hummalı bir hazırlık süreci geçiren sporcular, er meydanındaki ilk sınavları için geri sayıma başladı.
- 5 / 2
Alaplı Belediye Yağlı Güreş Takımı, bu hafta sonu Gaziantep'te düzenlenecek olan Şahinbey Ligi güreşlerinde boy gösterecek. Antrenör ve il temsilcisi Hüseyin Oğuz'un yönetiminde form tutan pehlivanlar, sezonun ilk organizasyonunda iddialı olduklarını göstererek puan toplamak istiyor. Oğuz, "Takım olarak sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Sporcularımız formda. İnşallah güzel derecelerle döneceğiz" diyerek umutlu konuştu.
- 5 / 3
Şahinbey etabının ardından Alaplı ekibini yoğun bir takvim bekliyor. Manavgat, Manisa, Seka Park ve nihayetinde Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne kadar çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Oğuz, takımın nihai hedefinin Kırkpınar'da zirvede yer almak olduğunu vurguladı. Bu hazırlıkların yapıldığı modern kapalı güreş salonunun önemine de değinen Oğuz, tesisin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 03:29Somerset'te metal dedektörüyle bulunan roma hazinesi: 4.6 milyonluk altın yüzük keşfi
- 03:19Kıvanç Tatlıtuğ, Monaco'da Başak Dizer'in 'profesyonel' objektifi oldu
- 03:09Yüksek faiz dönemi savaş sona erse de devam edecek
- 02:59Max Korzh İstanbul'u salladı: On binlerce genç bu konserde buluştu!
- 02:49KOBİ'lere verilen destek kredisi yüksek faizle geldi










