Alaplı'da ağaç gölgesinde kitap okuma etkinliği düzenlendi
- 4 / 1
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, Alaplı Atatürk Ortaokulu tarafından "Yaşam Becerileri Projesi" kapsamında "Ağaçların Gölgesinde, Kelimelerin Büyüsünde" isimli bir kitap okuma etkinliği düzenlendi.
- 4 / 2
Öğrenciler ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, katılımcılara doğayla uyum içinde sakin ve anlamlı bir an yaşattı. Gençler ve veliler, sadece kitap okumakla kalmayıp, aynı zamanda okumanın bir yaşam biçimi olduğunu deneyimleme fırsatı buldu. Bu etkinlik, okuma alışkanlığını doğayla buluşturmayı hedefledi.
- 4 / 3
Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Şube Müdürleri Yakup Keleş ve Yüksel Önder ile Okul Müdürü Bünyamin Dervişoğlu da katılarak öğrenciler ve velilerle bir araya geldi. Katılımcılardan tam not alan bu buluşma, okul yönetimi tarafından katkı sağlayan tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere teşekkür edilerek, "Okuyoruz, öğreniyoruz, birlikte büyüyoruz" mesajıyla sona erdi.
- 4 / 4
- 05:29Tekstil devi ailesini yasa boğan genç ölüm
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi










