Alaplı'da 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı
- 5 / 1
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü, coşkulu bir törenle kutlandı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törende, Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal'ın anıta çelenk sunmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.
- 5 / 2
Programa, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kdz. Ereğli Garnizon Komutanı vekil Deniz Albay Yaşar Daltaş, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetim Derneği Alaplı Şubesi Başkanı Muammer Özdemir, ilçe protokolü, gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günümüzün önemini vurgulayan konuşmaların ardından öğrenciler şiirler okuyarak duygusal anlar yaşattılar.
- 5 / 3
Etkinliğin sonunda, gazilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Törende, şehitlerimizi ve gazilerimizi anma ve minnet duygularını dile getirme fırsatı bulduk.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü









