Alanya yasta: İş insanı Aydın Çavuşoğlu son nefesini verdi, sevenleri uğurladı
- 5 / 1
Alanya'nın tanınmış simalarından, iş insanı Aydın Çavuşoğlu, 13 gün önce geçirdiği silahlı saldırı sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Çavuşoğlu'nun vefatı, sevenlerini yasa boğarken, cenaze töreni Alanya'nın Türkler Mahallesi'nde düzenlendi.
- 5 / 2
Öğle namazının ardından Türkler Merkez Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrası, Aydın Çavuşoğlu'nun naaşı dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. Cenazeye, merhumun ailesinin yanı sıra siyaset ve iş dünyasından önemli isimler de katıldı. AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM NATO PA Türk Delegasyonu Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun kardeşi olan Aydın Çavuşoğlu'nun vefatı, bölgede üzüntüye neden oldu.
- 5 / 3
Cenaze törenine, AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Beykoz Kaymakamı ve Alanya önceki Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Antalya İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katılarak Çavuşoğlu ailesine taziyede bulundu.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 08:06ABD'de işsizlik oranı düşüyor ama arka planda ciddi bir kayıp var
- 07:56Trafikte devrim: Yayalar için 'yeşil kare' ile her şey değişiyor
- 07:46Tavşanlı'da trafik kazası: İki kişi yaralandı
- 07:36Hadise'den Umut Akyürek'e şok dava: Kızı üzerinden yapılan eleştirilere yanıt!
- 07:27Fransa, 2009'dan sonra doğanlara sigara satışını yasaklamayı düşünüyor











