Alanya'da bisiklet hırsızlığı: Şarkı söyleyerek gitti, küfür ederek döndü

  • 7 / 1 Alanya'da bisiklet hırsızlığı: Şarkı söyleyerek gitti, küfür ederek döndü 0

    Alanya'da yaşayan Nail Çetin'in başına gelen olay, hırsızlığın acımasızlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Çetin, yeni aldığı bisikletiyle sahile giderken şarkı söyleyip keyifli anlarını kayda alırken, dönüşte bisikletini çalınmış buldu. Geriye sadece bisikletin kilidi kaldı.

  • 7 / 2 Alanya'da bisiklet hırsızlığı: Şarkı söyleyerek gitti, küfür ederek döndü 1

    Çetin, 2 ay önce 10 bin TL'ye aldığı kırmızı bisikletini sahile götürmüş ve elektrik direğine kilitleyerek denize girmişti. Denizden çıktıktan sonra ise bisikletini çalınmış buldu. Olayı sosyal medyada paylaşan Çetin, yaşadığı hayal kırıklığını ve öfkesini dile getirdi. Çalınan bisikletin geçen yıl da çalındığını hatırlatan Çetin, yetkililerden konuya duyarlı olmalarını istedi.

  • 7 / 3 Alanya'da bisiklet hırsızlığı: Şarkı söyleyerek gitti, küfür ederek döndü 2

    Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesiyle hırsızların yakalanması hedefleniyor. Çetin'in yaşadığı olay, bölgedeki güvenlik zafiyetlerini de gündeme getirdi. Bisiklet hırsızlığına karşı daha etkili önlemler alınması gerektiği vurgulanıyor. Umarız yetkililer bu konuda gerekli adımları atar ve benzer olayların yaşanmasının önüne geçer.

  • 7 / 4 Alanya'da bisiklet hırsızlığı: Şarkı söyleyerek gitti, küfür ederek döndü 3

  • 7 / 5 Alanya'da bisiklet hırsızlığı: Şarkı söyleyerek gitti, küfür ederek döndü 4

  • 7 / 6 Alanya'da bisiklet hırsızlığı: Şarkı söyleyerek gitti, küfür ederek döndü 5

  • 7 / 7 Alanya'da bisiklet hırsızlığı: Şarkı söyleyerek gitti, küfür ederek döndü 6