Alaçatı Ot Festivali'nde Köşk MTAL öğrencileri mutfağa damga vurdu: İkincilik ve üçüncülük gururu
- 4 / 1
İzmir'in Çeşme ilçesinde Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde on beşincisi düzenlenen Uluslararası Alaçatı Ot Festivali, bu yıl Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerine büyük bir zafer getirdi. Festival, gastronomi dünyasının önde gelen isimlerini Alaçatı'da bir araya getirerek, mutfak sanatlarına odaklanan yarışma ve etkinliklerle dikkat çekti.
- 4 / 2
Worldchefs (Dünya Şefler Birliği) akreditasyonuyla gerçekleşen bu prestijli etkinlikte, Köşk MTAL öğrencileri gösterdikleri üstün performansla adlarından söz ettirdi. En İyi Lise Ekip kategorisinde ikincilik elde eden ekip, restoranların vazgeçilmezi olan et yemekleri kategorisinde Nurşiyan Sepet ile bir ikincilik daha kazanırken, Fatma Kirtepe ise restoran başlangıç tabağı (kümes hayvanları) kategorisinde üçüncülük kürsüsüne çıkarak başarılarını taçlandırdı.
- 4 / 3
Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, öğrencilerinin uluslararası platformda elde ettiği bu önemli başarılar dolayısıyla büyük bir gurur duyduklarını belirtti. Okul yönetimi, "Başarılarıyla bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimizi ve bu süreçte emeği geçen değerli öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyoruz. Geleceğin şefleri ile gurur duyuyoruz" şeklinde bir açıklama yaparak, genç yeteneklerin mutfak serüvenindeki başarılarını kutladı.
- 4 / 4
- 20:34Netanyahu'dan Lübnan'a kanlı uyarı: Şiddetle devam edeceğiz!
- 20:24Amazon Nehri: Doğanın engelleri ve köprü yokluğu
- 20:15Milli takım hayali için zamana karşı yarış: Kütahya'da oryantiring seçmeleri tamamlandı
- 20:06Bolu'da motosiklet kazaları: 2 yaralı ve bir köpek telef oldu
- 19:57Gölyaka'da 3 köy yoluna sıcak asfalt dokunuşu: 2.7 kilometrelik yenileme tamamlandı










