Akyazı'da Karacasu Deresi Projesi 2. Etap Başladı
- 6 / 1
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projesi'nin ikinci etabına başlandığını duyurdu. İlçe trafiğini rahatlatacak projede çalışmalar hızla ilerleyecek.
- 6 / 2
Akyazı'ya yeni bir cadde kazandıracak olan Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projesi'nin ikinci etabı başladı. Belediye Başkanı Bilal Soykan, projenin ilk etabının kısa süre önce tamamlandığını belirterek, ikinci etap çalışmalarının da Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde yürütüleceğini açıkladı. Başkan Soykan, projenin Kapalı Pazaryeri ile Süt Fabrikası arasındaki derenin kıyılarının bisiklet yolları, yaya kaldırımları, ışıklandırmalar ve çevre düzenlemeleriyle güzelleştirileceğini söyledi.
- 6 / 3
Başkan Soykan, derenin etap çalışmaları kapsamında kazı işlemlerinin ardından altyapı, dolgu ve üst yapı çalışmalarının sırasıyla devam edeceğini belirtti. Projenin tamamlanmasıyla ilçenin tek cadde üzerinde yoğunlaşan trafiğinin rahatlayacağını ifade eden Soykan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı









