Aksaray sokaklarında nefes kesen kovalamaca: Bekçiler şüpheliyi sanise saniyesine yakaladı!
- 8 / 1
Aksaray'da kimlik kontrolü sırasında bekçilerden kaçan bir şüpheli, kısa süreli bir kovalamacaya neden oldu ve emniyet güçlerini harekete geçirdi. Meydan Mahallesi'ndeki olay, sokak aralarında yaşanan heyecan dolu anlara sahne oldu.
- 8 / 2
Bekçilerin dur ihtarına uymayan şahıs, hızla kaçmaya başlayınca nefes kesen bir kovalamaca başladı. Şüphelinin izini kaybettirme çabaları, sokak aralarındaki takibin kameralara yansımasıyla daha da dramatik bir hal aldı. Bu anlar, hem bekçilerin hem de polisin olaya müdahale etmesiyle kaydedildi.
- 8 / 3
Bekçilerin telsiz anonsuyla bölgeye sevk edilen takviye polis ekipleri, cadde ve sokakları kontrol altına alarak şüpheliyi yakalama operasyonu başlattı. Kısa bir süre sonra, şüpheli bekçiler tarafından bir ara sokakta kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. 27 yaşındaki Recep O. isimli şahıs, sağlık kontrolü için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Gazetecilerin görüntü almasını engellemek için ise hastanenin acil servisine doğru hızla koştu.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 02:00100'den fazla şirket siber saldırılara karşı ortak hareket ediyor
- 01:50Küba'nın güneş enerjisi yatırımları elektrik krizini çözmüyor
- 01:39Küba'da güneş paneli yatırımları elektrik kesintilerini önleyemedi
- 01:30Rainmaker, bulut tohumlama ile su üretiminde önemli bir başarı elde etti
- 01:19Küba'da güneş enerjisi yatırımları kesintileri durduramadı










