Aksaray'da yağmur çiftçilerin yüzünü güldürdü
- 3 / 1
Aksaray'da iki gündür devam eden yağmur, kuraklıkla mücadele eden çiftçiler için umut oldu. Türkiye'nin en kurak illeri arasında yer alan kentte, aralıklarla etkili olan yağışlar gece saatlerinde şiddetini artırarak sürdü. Öğle saatlerine kadar devam eden yağmur, özellikle ilçe, belde ve köylerde etkili oldu.
- 3 / 2
Nüfusun yüzde 80'inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray'da, yağışlar üreticileri sevindirdi. Şehir merkezinde de aralıklarla etkili olan yağmur halen devam ederken, çiftçiler bekledikleri yağmurun nihayet geldiğini ifade etti.
- 3 / 3
Üreticilik yapan Ramazan Gökoğlan, "Şükür olsun ki beklediğimiz yağmur Aksaray'a geldi. Memleketimize, çiftçimize, tarımımıza hayırlı olsun" dedi. Yağışların gün boyu aralıklarla devam edeceği öğrenildi.
- 04:19Dünya'nın 700 bin katı manyetik alan: Çin, bilimde yeni kapılar aralıyor!
- 04:09Idaho'da korku dolu anlar: Uçaklar havada çarpıştı
- 03:59Karpuzun sırrı çözüldü: Sağlık üzerindeki etkileri bilimsel olarak kanıtlandı
- 03:4914 yaşındaki çocuk, üçüncü kez otobüs çaldı: 300 kilometre yol aldı
- 03:40Trump'tan medyaya zehir zemberek sözler: 'İran'a karşı zafer kazandığımızı manşete taşıyacaklar










