Aksaray'da keserli adamla polisin nefes kesen mücadelesi kamerada
- 4 / 1
Aksaray'da eline geçirdiği keserle arkadaşının evinin önüne giden bir şahıs, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Olay anı ve polisin şahısla olan mücadelesi saniye saniye kaydedildi.
- 4 / 2
Hacılar Harmanı Mahallesi'nde yaşanan olayda, ismi açıklanmayan bir şahıs, arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonrası eline aldığı keserle arkadaşının evinin önüne gelerek bağırmaya başladı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, elinde keser bulunan şahsa müdahale etmek için yoğun bir çaba sarf etti. Polis memurları, şahsı ikna etmek ve elindeki keseri almak için uzun süre uğraştı.
- 4 / 3
Saatler süren çabanın ardından polis, şahsın bir anlık dalgınlığından faydalanarak elindeki keseri başarıyla aldı. Ancak keserin alınmasına rağmen şahıs apartman önünden ayrılmadı ve polise zor anlar yaşatmaya devam etti. Uzun uğraşlar sonucunda şahıs polis aracına bindirilerek yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili olarak şahsa Kabahatler Kanunu çerçevesinde işlem yapıldı.
- 4 / 4
- 05:4916 milyarlık pistte sadece bir pır pır uçak iniş yaptı
- 05:40Cennet Koyu'nda 'hukuk' hiçe sayıldı: Osmanlı'dan Cengiz'e uzanan garip özelleştirme öyküsü
- 05:30ABD, Avrupa'dan binlerce askerini çekme kararı aldı
- 05:20Yüz yıl sonra yeniden: Nesli tükendi sanılan kurt, Los Angeles'a kadar indi!
- 05:10Korkunç uçak kazasında 15 kişi hayatını kaybetti: Motor gövdeden ayrıldı










