Akhisar'da yağmur suyu altyapı çalışmaları devam ediyor

  • 5 / 1 Akhisar'da yağmur suyu altyapı çalışmaları devam ediyor 0

    Manisa'nın Akhisar ilçesinde altyapının güçlendirilmesi amacıyla başlatılan çalışma tüm hızıyla sürüyor. Yatırım bedeli 32 milyon TL olan projede, Efendi, Hürriyet ve Atatürk mahallelerini kapsayan 4,5 kilometrelik altyapı çalışmaları devam etmekte.

  • 5 / 2 Akhisar'da yağmur suyu altyapı çalışmaları devam ediyor 1

    Hürriyet Mahallesi'ndeki yağmursuyu hattının 315 metrelik kısmı tamamlandı. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte, her yağmurda göle dönen cadde ve sokaklarda yaşanan olumsuzlukların sona ereceği ifade ediliyor. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, bu projeyle Akhisar'ın altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor.

  • 5 / 3 Akhisar'da yağmur suyu altyapı çalışmaları devam ediyor 2

    Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Hürriyet Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Dutlulu, “Toplam 1000 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı imalatı ve yenileme çalışması gerçekleştiriyoruz. Kalan kısımlarda ekiplerimizin çalışmaları sürüyor” dedi. Yatırımın tamamlanmasıyla birlikte yağmursularının daha sağlıklı bir şekilde uzaklaştırılması ve bölgenin altyapı kapasitesinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

  • 5 / 4 Akhisar'da yağmur suyu altyapı çalışmaları devam ediyor 3

  • 5 / 5 Akhisar'da yağmur suyu altyapı çalışmaları devam ediyor 4