AK Parti ve Sol Parti'yi yasa boğan acı kayıp: Mustafa Dinç son yolculuğuna uğurlandı

  • 5 / 1 AK Parti ve Sol Parti'yi yasa boğan acı kayıp: Mustafa Dinç son yolculuğuna uğurlandı 0

    Türkiye siyasetinde iki farklı partinin ilçe başkanlarını yakından ilgilendiren bir kayıp yaşandı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Giray Gülsoy'un kayınpederi ve aynı zamanda Sol Parti Merkez İlçe Başkanı olan Mustafa Dinç, hayatını kaybetti.

  • 5 / 2 AK Parti ve Sol Parti'yi yasa boğan acı kayıp: Mustafa Dinç son yolculuğuna uğurlandı 1

    Mustafa Dinç'in cenazesi, memleketi Bartın'da sevenlerinin dualarıyla toprağa verildi. Cenaze töreni öncesinde, merhum Dinç için evinin önünde helalleşme programı düzenlendi. Ardından Şadırvan Camii'ne getirilen cenaze, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

  • 5 / 3 AK Parti ve Sol Parti'yi yasa boğan acı kayıp: Mustafa Dinç son yolculuğuna uğurlandı 2

    Cenaze namazına, İl Genel Meclis Başkanı Turhan Kalaycı, CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Bartın Tarım ve Orman Müdürü Murat Türkmen, Karabük Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, Bartın Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı gibi önemli isimlerin yanı sıra, çeşitli siyasi parti temsilcileri, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin mensupları ile merhumun sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Bu acı günde siyasi farklılıkların bir kenara bırakıldığı görüldü.

  • 5 / 4 AK Parti ve Sol Parti'yi yasa boğan acı kayıp: Mustafa Dinç son yolculuğuna uğurlandı 3

  • 5 / 5 AK Parti ve Sol Parti'yi yasa boğan acı kayıp: Mustafa Dinç son yolculuğuna uğurlandı 4