Aile dramı: CHP eski milletvekili ile kız kardeşi arasında jandarmaya taşınan tartışma

  • 3 / 1 Aile dramı: CHP eski milletvekili ile kız kardeşi arasında jandarmaya taşınan tartışma 0

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Milletvekili Fahrettin Üstün ile kız kardeşi Sibel Üstün arasında, anneleri Sevim Üstün’ün bakımıyla ilgili yaşanan anlaşmazlık jandarmaya intikal etti.

  • 3 / 2 Aile dramı: CHP eski milletvekili ile kız kardeşi arasında jandarmaya taşınan tartışma 1

    Sibel Üstün, ağabeyi Fahrettin Üstün tarafından tehdit edildiğini öne sürerek, evin kapısını jandarma yardımıyla çilingire açtırarak annesine ulaştı. Olay, Muğla'nın Milas ilçesindeki Çomakdağ-Kızılağaç Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, bir süre önce başlayan bakım sorunları nedeniyle kardeşler arasında gerginlik artmıştı. Sibel Üstün, annesini ziyaret etmek istediğinde ağabeyinin eve girişini engellediğini ileri sürdü.

  • 3 / 3 Aile dramı: CHP eski milletvekili ile kız kardeşi arasında jandarmaya taşınan tartışma 2

    Sibel Üstün, eve geldiğinde kapının asma kilitle kapatıldığını görünce jandarmadan yardım istedi. Jandarma ekipleri olay yerine geldiğinde çilingir yardımıyla kapı açıldı ve Sevim Üstün ile bakıcı Gültekin Hüseynova’ya ulaşıldı. Sibel Üstün, yaklaşık üç aydır devam eden anlaşmazlıkları ve ağabeyinin kendisini eve almamak için yaptığı tehditleri detaylı bir şekilde aktardı. Fahrettin Üstün ise, iddiaların yalan ve iftira olduğunu savunarak, konuyla ilgili jandarmaya ifade verdiğini belirtti. Sibel Üstün, annesinin emekli maaşının ağabeyinin kontrolünde olduğunu ve evin ihtiyaçlarının bu maaşla karşılandığını vurgulayarak, kendisinin annesine yıllarca bakım sağladığını ifade etti. Olayın aile içi bir mesele olduğunu ve yargıya intikal ettiğini belirtti. Fahrettin Üstün ise, annesinin alzheimer hastası olduğunu ve ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi.