Ağrı Valisi Bozkurt, bayramda şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti
- 6 / 1
Ağrı Valisi Önder Bozkurt ve eşi Betül Bozkurt, Kurban Bayramı vesilesiyle şehit aileleri, gaziler, huzurevi sakinleri, koruma altındaki çocuklar ve özel ihtiyaçlı bireyleri ziyaret etti.
- 6 / 2
Vali Bozkurt, şehitler Nihat Budak ve Vefa Çelik’in aileleri ile Kıbrıs Gazisi İbrahim Acar ve ailesini ziyaret ederek, onların bayramlarını kutladı. Ziyaret sırasında Bozkurt, şehit aileleri ve gazilerin milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, devletin her daim bu ailelerin yanında olacağını ifade etti.
- 6 / 3
Bayram programı kapsamında, huzurevinde kalan yaşlılarla, Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma altında bulunan çocuklarla ve Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde yer alan özel ihtiyaçlı bireylerle de bir araya gelen Bozkurt çifti, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Ziyaretlerde, bayramın manevi atmosferinin paylaşıldığı anlarda, büyükler, çocuklar ve özel ihtiyaçlı bireylerle sohbet eden Vali Önder Bozkurt ve eşi, herkesin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi dileğinde bulundu.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 16:24Sandıklı’da şiddetli dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi
- 16:16Burhaniye'de bayram coşkusu: Birlik ve beraberlik mesajları yankılandı
- 16:0250 yıllık hayalet köy, 18 milyon TL'ye yeniden canlanıyor!
- 15:55İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırıda 15 kişi hayatını kaybetti
- 15:47Fırtına kabusu: İngiltere'de gece 23:00'ten sonra duş almayın uyarısı!









