Ağrı'da İlköğretim Haftası kutlandı
- 6 / 1
Kutlamalar, Yavuz Selim İlkokulu bahçesinde devam etti. Vali Mustafa Koç, yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcını ve 137 bin 90 öğrencinin ders başı yaptığını vurguladı. Öğretmenlere, kültürü ve medeniyeti yeni nesillere taşıma görevlerinin önemini hatırlattı ve öğrencilere azimle çalışmalarını, velilere ise çocuklarına destek olmalarını tavsiye etti.
- 6 / 2
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ise ilköğretimin hayat boyu sürecek eğitimin temeli olduğunu belirtti. 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' ile öğrencilerin yolunun bilgiyle aydınlatılacağını ve milli-manevi değerlerin rehberliğinde eğitimin önemini vurguladı. Öğrencilerin halk oyunları gösterisi ve çeşitli etkinlikler programa renk kattı. Vali Koç, öğrencilere kırtasiye malzemeleri ve spor malzemeleri dağıttı.
- 6 / 3
Programa Vali Mustafa Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Yılmaz, Vali Yardımcısı Tarık Buğra Seyhan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Fatih Cemal Kiper, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, kurum müdürleri, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 08:08Euro Bölgesi'nde işsizlik oranı mayıs ayında yüzde 6,2 olarak belirlendi
- 07:58Varlık barışı yeniden kapıda: Getirene 20 yıl vergi muafiyeti!
- 07:48İşsizlik Fonu'ndan istihdam desteği rekor artışla yüzde 50'ye çıkarıldı
- 07:38Finansal Piyasalar Raporu: Yatırımcılar Haftayı Kazançla Kapattı
- 07:29Spot elektrik fiyatları, işlem hacminde düşüş yaşandı











