Ağrı'da fidanlarla Gazze'ye umut gönderildi!
- 6 / 1
Ağrı'da, 'Türkiye Yeşeriyor, Gazze Güçleniyor' temalı anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Önder İmam Hatipliler Derneği iş birliği ile Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde fidan dikimi yapıldı.
- 6 / 2
Bu özel proje, genç bireylerde çevre bilincini artırmayı ve Gazze'de hayatını kaybeden çocukların anısını yaşatmayı hedefliyor. Yüzüncü Yıl Mahallesi'ndeki okulda düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, gençlerin sorumluluk bilincine sahip olması gerektiğini vurgulayarak, 'Zulüm altında olan tüm Müslümanların sesi olacağız.' dedi.
- 6 / 3
Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Turgut Özmüş, bu projenin Gazze'deki çocukların anılarını yaşatmak için önemli olduğunu belirtti. 'Her dikilen fidan, Gazze'deki kardeşlerimize uzanan bir bağdır.' diyen Özmüş, öğrenci Hümeyra Seyhan ise fidan dikimini bir kardeşlik sembolü olarak tanımladı. Etkinlik, İl Müftüsü Necati Şafak'ın duası ve protokol üyeleri ile öğrencilerin fidanları toprakla buluşturmasıyla sona erdi. Fidanlara, Türkiye ve Gazze'de şehit olan öğrencilerin isimleri verildi. Etkinlik, Hayrat Vakfı Ağrı Temsilciliği'nin ikramıyla tamamlandı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart










