Ağrı'da Avrupa Spor Haftası coşkusu yaşandı

  • 6 / 1 Ağrı'da Avrupa Spor Haftası coşkusu yaşandı 0

    Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Avrupa Birliği Başkanlığı'nın himayelerinde, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu'nun koordinasyonunda Avrupa Spor Haftası etkinlikleri Ağrı'da gerçekleştirildi.

  • 6 / 2 Ağrı'da Avrupa Spor Haftası coşkusu yaşandı 1

    Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Avrupa Spor Haftası, bu yıl da Türkiye genelinde olduğu gibi Ağrı'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Ağrı Millet Bahçesi'nde yapılan açılış töreni, geniş bir katılımla renkli görüntülere sahne oldu. Törene Vali Yardımcısı Tuncay Karataş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • 6 / 3 Ağrı'da Avrupa Spor Haftası coşkusu yaşandı 2

    Etkinlik alanında kurulan parkurlarda basketbol, voleybol, tenis ve boks gibi popüler sporların yanı sıra farklı branşlar tanıtılarak katılımcılara deneme imkânı sunuldu. Sporcular ve vatandaşlar, gün boyu düzenlenen etkinliklerde keyifli anlar yaşadı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, törende yaptığı konuşmada, sporun yalnızca fiziksel bir aktivite olmadığını belirterek, "Spor; dostluk, disiplin ve dayanışma gibi değerleri toplumumuza kazandıran güçlü bir araçtır." dedi. Avrupa Spor Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerin, her yaştan bireyi spor yapmaya teşvik etmeyi ve sağlıklı yaşam bilincini artırmayı hedeflediği bildirildi.

  • 6 / 4 Ağrı'da Avrupa Spor Haftası coşkusu yaşandı 3

  • 6 / 5 Ağrı'da Avrupa Spor Haftası coşkusu yaşandı 4

  • 6 / 6 Ağrı'da Avrupa Spor Haftası coşkusu yaşandı 5