Afyonkarahisar Masterler, Bodrum'da Halikarnas Masterler ile 4-4 berabere kaldı
- 3 / 1
Afyonkarahisar Masterler Derneği, kamp dönemi kapsamında Muğla'nın Bodrum ilçesinde Halikarnas Masterler ile karşılaştı. Yalıkavak Spor Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında Afyonkarahisar Masterler, rakibiyle 4-4 eşitliği bozamadı.
- 3 / 2
Mor-beyazlı ekip, Afyonkarahisar Masterler Derneği Başkanı Adnan Kasabalı ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı kafileyle mücadeleye çıktı. Sahada gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Afyonkarahisar Masterler, karşılıklı gollerle geçen mücadelede dostluk ve kaynaşma ruhunu ön plana çıkardı.
- 3 / 3
Maçın ardından bir açıklama yapan Afyonkarahisar Masterler Derneği Başkanı Adnan Kasabalı, bu tür organizasyonların spor aracılığıyla dayanışmayı ve dostluğu pekiştirmeyi amaçladığını belirtti. Karşılaşma sonunda her iki takımın sporcuları, birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor









