Adana'nın Kozan ilçesinde kafeye ikinci silahlı saldırı
- 6 / 1
Adana'nın Kozan ilçesinde bulunan Eva Black isimli kafeye, 3 gün arayla ikinci silahlı saldırı düzenlendi. İlk saldırıda motosikletli iki şahıs 6 el ateş ederken, bugün Tufanpaşa Mahallesi Üstün Sokak'taki kafeye beyaz bir otomobille gelen şüphelilerden biri 8 el ateş etti.
- 6 / 2
İkinci saldırıda, 38 plakalı beyaz otomobille gelen 4 kişiden biri araçtan inerek iş yerinin kapısına doğru defalarca ateş açtı. Camların kırılmasıyla müşteriler panikleyerek kaçtı. Şüpheli daha sonra araca binerek bir el daha ateş edip kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri çok sayıda boş kovan buldu.
- 6 / 3
3 hafta önce açılan iş yeri, 3 gün önce de benzer bir saldırıya uğramıştı. Gece meydana gelen ilk olayda, kimliği belirsiz 2 kişi motosikletle kafeye gelip 6 el ateş etmişti. Ard arda yaşanan saldırılar sonrası, iş yeri sahibi ve çalışanlar, olay yerinde çekim yapan gazeteciye tehditler savurdu. İş yeri sahibi ve yanındakiler, gazeteciye 'İş yerimin fotoğrafını nasıl çekersin? Burası benim paralı iş yerim, çekemezsin. Bir tek akıllı basın sen misin? Çekmeyeceksin' şeklinde tepki gösterdi. Polis ekiplerinin olay yerinde inceleme yaparken iş yeri sahipleri arasında tartışmalar yaşandı. Şüphelilerin geldiği aracın plakasını tespit eden polis, geniş çaplı bir çalışma başlattı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 04:52Danla Bilic'in sağlık durumu hakkında endişe verici iddialar ortaya çıktı
- 04:42Türkiye'de bir iPhone almak cep yakıyor: Dünyanın en pahalıları arasındayız!
- 04:32Oyuncak ithalatında yeni dönem: Vergi oranı düşürüldü
- 04:22Milyon dolarlık filo kuran tarım devi iflasın eşiğinde: Taban Gıda konkordato istedi
- 04:12Haritada görünmeyen hat, 10 ülkeyi bir araya getiriyor










