Adana'da yağmur sonrası sokakta kano heyecanı
- 5 / 1
Adana’da bir imalathanede çalışan Baran Dudukanlı, her yağmurda iş yerinin önünün göle dönmesini fırsat bilerek, çocukluk hayali olan kano kullanmayı öğrendi.
- 5 / 2
Gece başlayan ve sabah saatlerinde şiddetini artıran yağmur, Adana'nın ana arterlerini, caddelerini ve ara sokaklarını sular altında bıraktı. Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi’nde, yağmurun etkisiyle sanayi sitesi adeta Venedik manzarası aldı. Baran Dudukanlı, imalathanede ürettikleri kanoyla sokakta dolaşmaya çıktı. Bu sırada yoldan geçen araçlarla karşılaşmak ise ilginç görüntüler oluşturdu.
- 5 / 3
Dudukanlı, yaşanan bu durumu fırsata çevirerek, “Çocukluk hayalim kano sürmekti. Yağmurdan sonra yollar göle döndü, ben de hayalimi burada gerçekleştirdim. Kano sürmeyi bu sokakta öğrendim” dedi. Diğer yandan, esnaf Kadir Dudukanlı ise yaşanan duruma isyan ederek, “Her yağmurdan sonra Metal Sanayi Sitesi bu hale geliyor. Yürümek imkânsız. Artık kanoyla gidip alışveriş yapıyoruz. Burası Nil Nehri’ne döndü. Her yağmurda Nuh Tufanı’nı yaşıyoruz,” ifadelerini kullandı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 12:01Aysu Türkoğlu’ndan Tsugaru Boğazı’na zorlu hamle
- 11:53Ödemiş'te traktör kazasında 16 yaşındaki çocuk ağır yaralandı
- 11:43Köpek paniği kazaya yol açtı: Ağaca çarpan otomobilde 1 ağır yaralı
- 11:33Yeşil vatan için fidan seferberliği devam ediyor
- 11:31Malatya'dan Bodrum'a: Kadın Girişimci Toprak Demirel, Pera Mimarlık Mobilya ile 25. Yılını Bodrum'da Kutluyor











