Adana'da sağanak yağış sonrası sel felaketi: Vatandaşlar o anları anlattı
- 14 / 1
Adana’da dün etkili olan sağanak yağış, birçok evin su basmasına neden oldu. Eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşlar, kurtulma anlarını gözyaşlarıyla anlattı.
- 14 / 2
Yağışlar, kentte yaşamı olumsuz etkileyerek birçok cadde ve sokağın sular altında kalmasına yol açtı. Evlerinde ve araçlarında mahsur kalan vatandaşlar, ekipler tarafından kurtarıldı. Yüreğir ilçesinde derelerin taşmasıyla birlikte su seviyesi hızla yükselirken, PTT Evleri Mahallesi’nde evlerini su basan vatandaşlar belediye ekipleri ve iş makineleriyle kurtarıldı.
- 14 / 3
Mağdur olan vatandaşlar, geceyi akrabalarında veya belirlenen yerlerde geçirdi. Sabah yeniden evlerine dönenler temizlik çalışmalarına başladı. Eşyalarını su altında kalan vatandaşlar, kullanılamaz hale gelen eşyalarını sokağa attı. Merkez Sarıçam ilçesinde de yetersiz altyapı nedeniyle birçok apartmanın bodrumu su altında kaldı. Sarıçam Belediyesi’ne tepki gösteren vatandaşlar, yaşadıkları zorlukları dile getirdi.
- 14 / 4
- 14 / 5
- 14 / 6
- 14 / 7
- 14 / 8
- 14 / 9
- 14 / 10
- 14 / 11
- 14 / 12
- 14 / 13
- 14 / 14
- 15:55Vali Varol, Köşk'te üretim ve sosyal projeleri yerinde inceledi
- 15:45AYTO’da Aydın ekonomisi masaya yatırıldı: TOGG ve elektrikli araçlar da gündemdeydi
- 15:36Burhaniye'deki zeytinlik yangını kontrol altına alındı
- 15:25İspanya'da kazı kazı, 'ayı-köpek' çıktı: Tarih öncesi avcıların sırrı çözülüyor
- 15:22 Bodrum’un ‘üç tarafı denizlerle çevrili’ lüks oteli Xanadu Island, turizmde 16’ncı yılını kutluyor!










