Adana'da off-road tutkusu zirveye çıktı: Kadın pilotlar da yarışta!
- 6 / 1
Adana, Akdeniz Off-Road Kupası İkinci Mahalli Yarışı'nın coşkulu açılış seremonisiyle off-road tutkunlarını bir araya getirdi.
- 6 / 2
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) iş birliğiyle düzenlenen bu etkinlik, Adana Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen startla başladı. Toplam 20 aracın katıldığı açılış seremonisi, araçların yola çıkışı ve sergiledikleri etkileyici gösterilerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
- 6 / 3
Bu yılki yarışlar, Azerbaycan-Gürcistan sınırında yaşanan trajik askeri kargo uçağı kazası nedeniyle 20 araçla devam edecek. Etkinlikte dikkati çeken bir diğer unsur ise, bu sene yarışlarda kadın yardımcı pilotların da yer alacak olması. Bu durum, off-road sporuna olan kadın ilgisinin giderek arttığını gözler önüne seriyor.
- 6 / 4
TOSFED Adana Temsilcisi ve yarışmacı yardımcı pilotu Şendağ Öztoprak, kadınların spora olan ilgisinin artışına vurgu yaparak,
- 6 / 5
- 6 / 6
- 02:29İngiltere'de kripto yatırımcıları 240 yeni milyoner yarattı
- 02:19İngiltere havalimanlarında veri sızıntısı: 8,7 milyon müşteri etkilendi
- 02:10Yapay zekâ ajanları, Hugging Face'e siber saldırı düzenledi
- 02:00100'den fazla şirket siber saldırılara karşı ortak hareket ediyor
- 01:50Küba'nın güneş enerjisi yatırımları elektrik krizini çözmüyor










