Adana'da kaçak yapıların yıkım işlemleri hız kesmeden sürüyor
- 3 / 1
Adana’da, Amerikan Adası olarak bilinen bölgede kaçak yapıların yıkım işlemleri ikinci gününde de devam ediyor. Yıkımın yanı sıra, molozların da temizlenmeye başlandığı bildiriliyor.
- 3 / 2
Merkez Çukurova ilçesi Göl Mahallesi Menderes Bulvarı’ndaki Amerikan Adası’nda, kaçak yapıların yıkım süreci dün itibarıyla başladı. İmar mevzuatına aykırı olduğu tespit edilen işletmelere verilen sürenin dolmasının ardından, yıkım işlemleri hızla ilerliyor. Bugün, polis bulvara giriş çıkışları tamamen kapatarak güvenliği sağladı.
- 3 / 3
Kepçelerin yıkımını gerçekleştirdiği iş yerlerinin molozları kamyonlarla taşınıyor. Kaçak yapıların ortadan kaldırılmasıyla birlikte Seyhan Baraj Gölü kıyısı, uzun yıllar sonra temizlenerek eski haline kavuştu. Adana’nın son durumu ise dron ile görüntülendi ve yıkım sürecinin devam edeceği, göl etrafının tamamen temizleneceği öğrenildi.
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı









