Adana'da kabus: Etekli köyü sular altında kaldı, yollar kapandı, kamyon suya gömüldü!

  • 3 / 1 Adana'da kabus: Etekli köyü sular altında kaldı, yollar kapandı, kamyon suya gömüldü! 0

    Adana'nın Karaisalı ilçesine bağlı Etekli köyü, şiddetli yağışların ardından Çatalan Baraj Gölü'nün kapaklarının açılmasıyla adeta sular altında kaldı. Barajın doluluk oranının yüzde 100'e ulaşması, taşkın riskini artırınca kapakların açılması zorunlu hale geldi.

  • 3 / 2 Adana'da kabus: Etekli köyü sular altında kaldı, yollar kapandı, kamyon suya gömüldü! 1

    Baraj kapaklarının açılmasıyla birlikte Etekli köyüne ulaşımı sağlayan yollar da sularla kaplandı. Bu durum, köy sakinlerinin ulaşımını güçleştirirken, bir kamyonun da sulara gömüldüğü görüntülendi. Mahalleye giriş çıkışlar büyük ölçüde durdu.

  • 3 / 3 Adana'da kabus: Etekli köyü sular altında kaldı, yollar kapandı, kamyon suya gömüldü! 2

    Mahalle sakinleri, günlerdir köyün su altında olduğunu ve suyun bir an önce çekilmesi için çalışmaların başlatılmasını beklediklerini ifade ediyor. Bölgede oluşan su birikintilerinin tahliyesi ve alanın temizlenmesi için acil müdahale çağrısı yapılıyor.