Adana'da firari hükümlü Serkan T. yakalandı
- 3 / 1
Adana’da dini nikahlı yaşadığı kadını bıçaklayıp cezaevinden firar eden Serkan T., polis tarafından yakalandı ve cezaevine gönderildi. Olay, merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Caddesi’nde 23 Aralık 2021 tarihinde yaşandı.
- 3 / 2
Suriye uyruklu Sara Bekir (29), 3 yıl dini nikahlı yaşadığı Serkan T.’den (45) ayrıldıktan sonra sürekli tehdit ve takip edildi. 23 Aralık 2021'de Serkan T., demir sopayla genç kadının saklandığı otele girerek saldırdı. Sara Bekir’in yüzünü ve kollarını bıçakla kesen Serkan T. kısa sürede yakalanıp tutuklandı. Ancak Sara Bekir daha sonra şikayetinden vazgeçti ve Serkan T. cezaevinden tahliye edildi. Tekrardan tehditler başlayınca genç kadın yeniden şikayetçi oldu ve Serkan T. tutuklandı.
- 3 / 3
21 Temmuz’da açık cezaevinden firar eden Serkan T., Sara Bekir’e 'Affına sığınıyorum, otel camından dışarı bakıyorum ve acaba Sara beni polise mi verecek diye düşünüyorum' ve 'İstersen Suriye’ye git, o askerleri, telleri geçer yine gelirim, sana güveniyorum' şeklinde mesajlar ve sesli mesajlar attı. Sara Bekir’in durumu bildirmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı ve güvenlik kameralarını inceleyerek Serkan T.’nin peşine düştü. Seyhan ilçesine bağlı Karasoku Mahallesi’nde bulunan Serkan T., kaçmaya çalışırken yakalandı ve cezaevine gönderildi.
- 19:24Milas'taki orman yangınına havadan ve karadan müdahale tüm hızıyla sürüyor
- 19:1415 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe kontrol ağı: 'Askerlere direnmeyin' talimatından algı operasyonuna uzanan şok gerçekler
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti
- 18:55Elazığspor şampiyonluk için sahaya iniyor: Hazırlıklar başlıyor
- 18:46Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti: '15 Temmuz, tarihi bir dönüm noktasıdır










