Adana'da bir baba, çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti

  • 7 / 1 Adana'da bir baba, çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti 0

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, bir baba iki çocuğunu silahla öldürdükten sonra intihar etti. Olay, Seyhan Mahallesi 97 Sokak'taki bir evde meydana geldi. İddialara göre, eşinden boşanan İbrahim Kiracı (46), engelli oğlu Doruk (11) ve kızı Derin Kiracı'yı (13) tabancayla vurdu.

  • 7 / 2 Adana'da bir baba, çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti 1

    Kiracı, çocuklarını öldürdükten sonra evden çıkarak komşularına 'Çocuklarımı öldürdüm, polise haber verin' dedi ve ardından yeniden eve girdi. Aynı silahı kullanarak kendisini vurarak intihar etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

  • 7 / 3 Adana'da bir baba, çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti 2

    Sağlık ekipleri eve girdiğinde, baba ve iki çocuğunun hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemelerin ardından cansız bedenler Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

  • 7 / 4 Adana'da bir baba, çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti 3

    İbrahim Kiracı'nın bir süre önce eşinden boşandığı ve Hatay'dan çocuklarıyla birlikte Adana'ya yerleştiği öğrenildi. Bu bilgiler, olayın arka planına ışık tutuyor.

  • 7 / 5 Adana'da bir baba, çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti 4

  • 7 / 6 Adana'da bir baba, çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti 5

  • 7 / 7 Adana'da bir baba, çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti 6