Adana'da aile içi şiddet: Baba ve oğlu av tüfeğiyle ateş açtı, 1 ölü 1 yaralı
- 7 / 1
Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gölbaşı Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici olayda, 69 yaşındaki Erol Köse ve oğlu Murat Köse (37), kardeşleri Nihat Köse (42) ve Mesut Köse (34)'ye saldırdı. Olay, 4 yıl önce başlayan bir arazi anlaşmazlığı sonucu yaşandı. Erol Köse, 2 katlı müstakil evi ve arazisinin işgaliye ücretini ödemesi için gelen ihbarname üzerine çocuklarını yanına çağırmıştı. Mesut Köse, ücreti ödeyip ev ve arsanın tapusunu kendi üzerine çıkartmıştı. Bu durum, aile içinde husumete yol açtı.
- 7 / 2
Aile üyeleri arasındaki husumet, belediyenin Köse ailesinin kiraya verdiği 5 dönümlük arazinin mühürlemesiyle daha da büyüdü. Murat Köse, bu durumdan kardeşi Nihat'ı sorumlu tutarak hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gönderdi. Nihat Köse'nin 24 Temmuz'da eşi ve çocuklarıyla birlikte babasının evine gitmesiyle olaylar daha da tırmandı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Erol Köse ve oğlu Murat, Nihat ve Mesut Köse'ye sopalarla saldırdı. Ardından Erol Köse, evden getirdiği av tüfeğiyle oğullarına ateş açtı. Nihat ve Mesut Köse yaralandı. Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan olayda, Erol Köse ve oğlu, yere yığılan kardeşlerini tekmeledikten sonra olay yerinden kaçtı.
- 7 / 3
Hastaneye kaldırılan kardeşlerden Nihat Köse hayatını kaybetti, Mesut Köse ise yoğun bakımda tedavi altına alındı. Nihat Köse'nin cenazesi Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Evine yakın bir sokakta yakalanan Erol Köse tutuklandı. Nihat Köse'nin eşi Hatice Köse, eşinin sadece konuşmak için babasının evine gittiğini, ancak orada sopalarla saldırıya uğradıklarını ve eşinin gözleri açıkken kayınbiraderinin başına tekme atması sonucu bilincini kaybettiğini belirtti. Hatice Köse, 20 yıllık hayatının ve 3 çocuğunun öksüz kaldığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı









