Aç ayıların Kemaliye baskını: Evlere dadanan ayı ailesi paniğe neden oldu
- 4 / 1
Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde aç kalan ayıların ilçe merkezine inmesiyle birlikte ilçe sakinleri büyük bir panik yaşıyor. Kurak geçen yıl nedeniyle dağlarda yiyecek bulmakta zorlanan ayılar, ev ve bahçelere dadanarak arı kovanlarını ve sebzeleri talan ediyor.
- 4 / 2
Anne ve iki yavru ayının gündüz saatlerinde ilçe merkezine indiği ve evlere girdiği bildiriliyor. Naip Mahallesi'nde oturan Alaattin Eyüpoğlu, kendi bahçesinde anne ve yavrularla karşılaştığını ve ayılarla karşılaşmanın şokunu yaşadığını anlattı. Ayılar, bahçeden Fırat Nehri'ne doğru kaçarak uzaklaştı.
- 4 / 3
Eyüpoğlu, yaşadığı olayı Kemaliye Kaymakamlığı'na bildirerek, ayılar nedeniyle can güvenliğinin tehlikede olduğunu dile getirdi. Ayıların arı kovanlarına ve özellikle fasulye ekili bahçelere zarar verdiğini belirten Eyüpoğlu, yetkililerden yardım istedi. Kuraklık nedeniyle vahşi hayvanların ilçe merkezine inmeye başladığını ve evlere, ahırlara girdiklerini vurguladı.
- 4 / 4
- 23:20Bilal Sonses, Mimar Sinan Parkı'nda Aydınlılarla bir araya geldi
- 23:12Hürmüz Boğazı krizi için 7 ülke İstanbul'da toplanıyor
- 23:03Küresel piyasalarda gözler Warsh'un Jackson Hole konuşmasında
- 22:54Kadın, ocaktaki yemeği hazırlarken elektrik çarpmasıyla öldü
- 22:45Bursa Büyükşehir Belediyesi, Müşküle’de altyapı ve üstyapı çalışmaları başlattı










