18 yıl önceki bebek cinayetinde şok itiraflar: Anne gerçekleri açıkladı
- 3 / 1
Kocaeli'de 2007 yılında çöp konteynerine göbek bağıyla bırakılan bebeğin annesi E.N.Ö., cinayetle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.
- 3 / 2
E.N.Ö., ''Çocuğumun babasını bilmiyorum. Lavaboda kanama sonrası bebeğim düştü. Kucağıma aldığımda yaşamıyordu. Çok korktum. Bebeği bavula koyup çöpe attım'' şeklinde konuştu. 27 Mayıs 2007'de İzmit ilçesi Yahyakaptan Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, göbek bağı ile öldürülmüş bir bebek cesedi bulundu. Faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda, bebeğin annesi E.N.Ö. olarak tespit edildi.
- 3 / 3
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 18 Kasım'da Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen operasyonla E.N.Ö.'yü yakaladı. Yakalandıktan sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda DNA eşleştirmesi yapılan E.N.Ö., adliyeye sevk edildi. Adli mercilerce tutuklanan E.N.Ö., olayla ilgili olarak ''O dönemde aşırı alkol kullanıyordum. Hamile olduğumu kimseyle paylaşmadım. O gün lavaboya gittiğimde kanamam başladı, bebek orada düştü'' şeklinde itiraflarda bulundu.
- 17:02Eskişehir'de korkutan kaza: 2 tır ve 1 otomobil hurdaya döndü
- 16:52Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türk Tarih Kurumu'nun 100. Yıl Kitaplığı ile zenginleşti
- 16:42Kanserin kökeni keşfedildi: Şalter etkisiyle durdurma umudu
- 16:32Erzurum'da Türk dünyası lezzetleri buluştu, kültür köprüleri kuruldu
- 16:22IMF, İngiltere ekonomisinde yavaşlama sinyalleri veriyor










