• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Mart 2022 13:33

Erman hocadan Muğla Büyükşehir'e ağır fırça

Erman hocadan Muğla Büyükşehir'e ağır fırça
Erman Toroğlu, canlı yayında Bodrum’un bozuk yollarında her gün onlarca aracın lastiğinin patladığını söyledi. Belediyeye seslenen Toroğlu, “Beyler kulaklarınız çok çınlıyor. Bu gidişle Bodrum’a lastikçi dükkanı açacağım. Ayıptır” dedi.

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan "Takım Oyunu" programında İttifak Holding Konyaspor - Galatasaray maçını yorumlarken, bir pozisyonla ilgili, "Turgutreis'te de insanlar böyle koşuyor" diyerek konuyu Bodrum'un bozuk yollarına getirdi. "Turgutreis demişken aklıma geldi" diye söze başlayan Toroğlu, "Ben 17 - 18 senedir Bodrum'da yaşıyorum. Bu sadece benim değil, herkesin şikayeti. Yeni araba aldım. Gümüşlük'e gittim. Yağmur yağıyordu. Bir çukur ve lastik gitti. Arabaya ikinci binişim. Aynı servise aynı gün, aynı yerden 3 lastik daha geldi. Herhalde bir 30 - 40 lastik yarılmıştır" dedi.

voyage otel

 

"6-7 KEZ LASTİĞİM YARILDI"


CHP'li Bodrum ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne seslenen Toroğlu, "Arkadaşlar bu işi ya yapın ya da Bodrum Belediyesi'nin gücü yetmiyorsa Büyükşehir baksın. Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'dan hava yapmasın. Muğla'da oturarak gitmiyor bu işler. Bir bakın arkadaş, yollara bakın ya! Beyler çok kulaklarınız çınlıyor, söyleyeyim! Ben ticarete atılmayacaktım ama büyük ihtimalle atılabilirim. Bodrum'da lastikçi dükkanı açacağım. Leblebi gibi lastik yarılıyor abi! Benim Bodrum'da 6-7 defa lastiğim yarıldı 5 yılda. Kusura bakmayın, milletin canı yanıyor. Hadi ben sigortadan aldım. Alamayan ne yapacak? Her tarafı böyle Bodrum'un. Ayıptır ya!" ifadelerini kullandı.